Specialist in Vastgoed in Marbella

Over ons

Er zijn veel makelaars aan de Costa del Sol, dus waarom zou u voor Altavista kiezen? Dat is een terechte vraag, en u zult ons niet horen zeggen dat we de enige goede makelaars in Marbella zijn, maar Altavista Property behoort tot een selecte groep van bedrijven die worden beoordeeld als de allerbeste. Dit komt door de reputatie die we hebben opgebouwd door middel van onze marktkennis, ons portfolio van vastgoed en de professionele moderne afhandeling van luxe vastgoedmarketing en klantenservice die niet te vergelijken is met anderen.

Wij behoren tot deze groep van vooraanstaande vastgoedmakelaars in Marbella, omdat we heel hard hebben gewerkt om te worden beschouwd – zowel door klanten en collega's – als een serieus, professioneel bedrijf dat zijn expertise ter beschikking stelt aan klanten, ongeacht of u nu op zoek bent naar een vakantieappartement, een luxe villa of een aanzienlijke investeringskans.

PROFESSIONELE ERKENNING

Het is deze consistentie van normen waar wij trots op zijn, dus we bewaken deze streng door middel van het karakter van onze bedrijfsprocedures, een selectief aannamebeleid en continue opleiding van onze medewerkers, die u van een serieus bedrijf mag verwachten. Het is dan ook niet verrassend dat we de enige ISO 9001 erkende makelaar in Marbella zijn, en alleen al in de afgelopen jaren officiële erkenning hebben gekregen door het winnen van prijzen, zoals de OPP Gold award voor beste vastgoedmakelaar 2011, de Overseas Living Best Real Estate Award 2011, de Best Real Estate Website Spain and Europe awards in 2012 en Highly Commended Real Estate Agency Spain 2012, allemaal als erkenning van de resultaten die we hebben bereikt door het adverteren van La Resina Golf & Country Club, en de manier waarop dit is gedaan.

Meer recente prijzen zijn onder andere de Highly Commended Award for Real Estate Agency Website categorie voor Spanje 2014 en een Five Star Award for Real Estate Agency Website categorie voor Spanje 2014. De lijst van professionele referenties voor Altavista is lang, en bestaat niet alleen uit klanten maar ook uit ontwikkelaars, banken en advocatenkantoren.

U kunt uw zoektocht naar een woning of het verkopen van uw huis aan ons toevertrouwen, want dit is precies wat de toonaangevende projectontwikkelaars en banken in de regio al een tijd doen. Als toonaangevend bureau wordt Altavista Property erkend als specialist in het adverteren van nieuwe vastgoedontwikkelingen in de omgeving van Marbella. Onze track record spreekt voor zich, en zorgt ervoor dat wij een serieuze partner zijn voor de belangrijkste vastgoedontwikkelaars en financiële instellingen in dit gebied. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat wij in staat zijn om te onderhandelen over het soort prijzen, financiering en aankoopvoorwaarden die u als koper op de eerste plaats zet.

EEN DIENST TOEGEWIJD AAN KOPER EN VERKOPER

Altavista is een bedrijf dat begrijpt hoe de hedendaagse vastgoedmarkt werkt en hoe huizen zowel lokaal als in het buitenland het beste kunnen worden geadverteerd en verkocht, en centraal daarbij staat een toewijding aan zowel de koper als de verkoper. Onze sector is vooral een dienstensector, en we bieden aan beide partijen een dienst aan. Het is onze taak om verkoper en huizenkoper samen te brengen, mits de woning, prijs en voorwaarden goed zijn.

We nemen deze taak serieus en gebruiken niet alleen moderne marketingtools, managementstructuren en technologie om zeer effectief en efficiënt te werken, maar vergeten ook nooit dat vastgoed niet gaat over marketing, of zelfs over huizen – het gaat erom dat mensen een persoonlijke service wordt geboden. Neem contact met ons op met uw woningeisen en probeer onze werkwijze zelf uit.