Specialist in Vastgoed in Marbella

Makelaars

Het feit dat Altavista Property een vastgoedbedrijf is dat wordt gekozen door veel toonaangevende vastgoedontwikkelaars om hun projecten te adverteren – in veel gevallen exclusief – betekent niet dat we zelfvoldaan zijn of de waarde van samenwerking tussen vakgenoten niet waarderen.

In tegendeel. Altavista is een bedrijf dat gelooft dat we het meest effectief zijn als we samenwerken. Om deze reden werken we altijd graag samen met gelijkgestemde professionele bedrijven met een solide reputatie en marktkennis, zowel lokaal als in het buitenland.

We vertegenwoordigen een deel van het meest aantrekkelijke vastgoed aan de Costa del Sol, dus als u cliënten heeft die geïnteresseerd zijn in deze woningen of als u zelf een beperkt portfolio heeft, waarom benadert u ons dan niet? Als we beginnen met een samenwerking heeft u directe toegang tot ons brede scala aan woningen verspreid over deze hele regio.

We hebben op deze manier veel wederzijds voordelige werkrelaties opgebouwd die hebben geresulteerd in een langdurige samenwerking tussen bedrijven. Door op deze manier samen te werken zijn we niet alleen in staat om efficiënter en effectiever te zijn, maar ook om een betere service te bieden aan onze cliënten.

Welke vorm van samenwerking u ook prefereert, laten we samenwerken – we zijn op zoek naar goede bedrijven om mee te werken en ons internationale netwerk van makelaars uit te breiden. In ruil daarvoor biedt Altavista Property een professionele structuur die zorgt voor duidelijke, vloeiende samenwerking en veel van aantrekkelijkste ontwikkelingen aan de kust en instapklare projecten.

Neem contact op voor meer informatie.

Velden met een *zijn verplicht.

Vul alstublieft het bovenstaande formulier in. We geven u zo snel mogelijk antwoord.

Als u ons liever wilt bezoeken belt u dan alstublieft om een afspraak te maken.

Telefoonnummer:
+34 952 799 360


KANTOORADRES:
Edif. Grupo Diz
Calle Guadaiza 25
Urb. Los Ángeles
San Pedro de Alcantara
29670 - Marbella