Specialist in Vastgoed in Marbella

AV Reis

Het internet is een geweldig hulpmiddel dat een revolutie teweeg heeft gebracht voor veel sectoren, waaronder ook vastgoed. Waar u voorheen afhankelijk was van het naar binnen stappen bij een makelaarskantoor, bladeren door huizenbrochures en persoonlijk bezichtigen, wordt nu veel van die voorbereiding online gedaan.

In andere woorden is het nu mogelijk om te onderzoeken wat er beschikbaar is, gebaseerd op uw interesse en budget, in gebieden zowel lokaal als in het buitenland. U kunt hier zo veel of zo weinig tijd voor nemen als u wilt, door middel van het intensief bestuderen van een markt en zijn woningen, prijzen, voorzieningen en gebieden, of door het bijhouden van deze gegevens en trends over een langere periode.

Gedurende het proces zullen de meeste potentiële kopers een shortlist opstellen van woningen die hun blik hebben gevangen, en zullen ze meestal informatie aanvragen bij de makelaar waarvan de site is waarop ze deze zagen. Zo begint een relatie waarin de cliënt informatie vraagt van de makelaar, en deze een overzicht geeft van de gebieden, soorten woningen, soorten levensstijlen, voorzieningen en prijs waarin de cliënt geïnteresseerd is.

Hoe nuttig deze vorm van vooruitgang op afstand ook is, er zijn er nog maar weinig huizenkopers die de beslissing maken om een woning te kopen zonder deze gezien te hebben – zelfs nog minder als die woning in het buitenland staat. Voor iedereen, op de meest ervaren huizenkopers en investeerders na, blijft daarom een persoonlijk oriënterend bezoek en bezichtiging van de woningen op de shortlist een essentieel onderdeel van het proces.

Altavista’s AV Reis

Onze AV Reizen zijn ontworpen om dit te doen op een manier die voor u zo eenvoudig, kosteneffectief en tijdbesparend mogelijk is.

Daarom bieden wij 1-3 daagse AV Reizen aan om de woningen te bekijken waar u in geïnteresseerd bent, met makelaars van Altavista Property die beschikbaar zijn, niet alleen om de afspraken te maken en u de woningen te laten zien, maar ook om gedetailleerde informatie te verstrekken over de huizen en alle vragen te beantwoorden die u wellicht heeft over kopen, investeren en wonen in Marbella.

Natuurlijk is er geen enkele verplichting om te kopen. In feite is het enige verschil met het regelen van uw eigen reis dat we een groot deel van de organisatorische rompslomp overnemen en we onze cliënten gewoonlijk tijd en geld besparen.

Zodra uw vluchten zijn geboekt, helpen we u graag met uw accommodatie te regelen tegen verminderde zakelijke tarieven in enkele van de beste zakenhotels in Marbella, en u ophalen van het vliegveld. Zodra u er klaar voor bent, zullen we ervoor zorgen dat we de woningen kunnen bezichtigen waar u in geïnteresseerd bent en we bieden u graag gratis hypotheek- en juridisch advies. Als u, terwijl u hier bent, de woning vindt die u zoekt, kunnen we u indien nodig kennis laten maken met banken en advocatenkantoren, en ervoor zorgen dat het proces efficiënt, gemakkelijk en plezierig verloopt.

Neem voor meer informatie over onze AV Reizen alstublieft contact op.