Specialist in Vastgoed in Marbella

ONZE GEBIEDEN

Als u ons zou vragen ‘wat is het beste gebied in Marbella’ moeten we antwoord geven door te zeggen dat het echt afhangt van waar u naar op zoek bent.

Sommige gebieden bedienen namelijk vakantiegangers het beste terwijl andere beter geschikt zijn voor langere verblijven of er het hele jaar door wonen. Dat eerste is vaak dichter bij het strand, terwijl het laatste vaak iets meer in het binnenland ligt, terwijl gebieden zoals Nueva Andalucía een ideale familieomgeving bieden, omgeven door ruimte, groen, sportfaciliteiten, scholen en ook lokale voorzieningen.

Wie op zoek is naar spanning, glamour en entertainment zal ontdekken dat dit ervoor zorgt dat Puerto Banús zo populair is, terwijl liefhebbers van strandvilla's waarschijnlijk zullen kiezen voor Los Monteros of Guadalmina. Deze laatste biedt ook leven aan de rand van uitgestrekte groene fairways, een eigenschap die te vinden is in veel delen van het golf-gekke Marbella.

Río Real, Nueva Andalucía en Los Flamingos staan ook bekend om prachtige golfbanen die door de woonwijken heen lopen, waarbij Elviria een interessante mix biedt van strand en golf. De exclusieve omheinde gemeenschappen zijn er voor mensen die privacy, veiligheid en een ruimte vrij van doorgaand verkeer willen, waar de eigenaren van luxe woningen een exclusieve gemeenschap vormen.

Een van de meest populaire daarvan is Sierra Blanca, een chique woonwijk waarvan de villa's, opgedeeld in stijlvolle appartementencomplexen, profiteren van een magnifiek uitzicht over Marbella en de kustlijn vanaf de voet van La Concha Mountain. Gelegen aan een beschermd natuurgebied, zijn inwoners van Sierra Blanca toch slechts vijf minuten verwijderd van Marbella-stad en Puerto Banús.

De klassieke heuvelachtige country club omgeving is het best ingekapseld tussen El Madroñal en La Zagaleta, een van de meest elitaire ontwikkelingen van zijn soort in Europa, maar andere delen van stadhuis van Benahavis zoals de Marbella Hill Club en Montemayor staan ook bekend om het aanbieden van de optimale mix tussen stijlvol wonen in country-stijl aan de rand van Marbella.

In al deze gebieden zijn we actief, en hebben we niet alleen een fantastische selectie van woningen, maar kunnen we ook deskundig advies bieden over hun kenmerken, voorzieningen, deelmarkt van de woningen, prijsniveaus en de bijbehorende lifestyle – zodat u een weloverwogen keuze kunt maken wanneer u besluit welk deel van Marbella het beste is voor u.