Specialist in Vastgoed in Marbella

ONZE EXCLUSIVITEIT

 

In de loop van de jaren is Altavista Property bekend komen te staan als een specialist in luxe nieuwe ontwikkelingen in Marbella, die geweldige locaties en waarde biedt.

Wij zijn een leider op dit gebied door de resultaten die we bereiken – resultaten in het vinden van eersteklas woningen voor onze cliënten, tegen aantrekkelijke prijzen in nieuwe ontwikkelingen, en daarmee promoten we een aantal van de beste vastgoedontwikkelingen in Marbella op een internationale markt. Onze efficiency, professionaliteit en uiteindelijk ons slagingspercentage hierin brengt ons in een positie waarin we het geluk hebben om tegelijkertijd van dienst te zijn voor huizenkopers, projectontwikkelaars en banken.

Dit stelt Altavista Property op zijn beurt niet alleen in staat de crème de la crème van vastgoed in Marbella aan te bieden voor de verkoop, maar in veel gevallen hebben we ook de exclusieve rechten om dit te doen. Onze track record geeft ons bovendien het vermogen om over het soort prijzen, financieringspakketten en voorwaarden te onderhandelen waarvan we weten dat ze aantrekkelijk zijn voor onze cliënten.

Veel van onze kopers zijn kopers met contant geld, maar daarnaast willen we ook mogelijkheden aanbieden voor mensen die gebruik moeten of willen maken van een hypotheek voor de aankoop van hun woning. Omdat prijzen en rente nu aantrekkelijk zijn, is dit een goed moment om te kopen in Marbella, dus kijk eens naar onze Marbella Ontwikkelingen en ontdek waarom dit gebied weer in de mode is bij kopers en investeerders uit heel Europa en daarbuiten.